Tratament natural pentru cancerul de colon

In acest articol ar trebui sa gasiti informatii despre produse naturale ca ajuta la vindecarea cancerului de colon. Din pacate nu pot sa scriu un astfel de articol pentru ca lucrez intr-un domeniu in care am vazut multe, am vazut ingineri care realizau scheme de tratament cu suplimenti alimentari pentru diverse boli, am vazut asistente medicale care umbla prin tara cu aparate minune care iti spun ce boli ai, dupa care ele iti prescriu tratamentul care sigur te va vindeca s.a. Daca subiectul ar fi tratarea guturaiului m-as hazarda in a scrie 50 de randuri cu cele mai tari tratamente, dar pentru ca subiectul este unul de viata si de moarte si pentru ca am avut in familie persoane bolnave de cancer va spun doar sa cautati cel mai bun medic posibil, specialist in tratarea cancerului de colon, intaritiva psihic, ganditi pozitiv si urmati tratamente prescrise de profesori universitari cu zeci de ani de experienta medicala profesionista si nu va luati dupa “specialistii” care au facut in domeniul medical doar cursul de prim ajutor la obtinerea permisului auto si care intamplator vand diverse produse naturiste minune.
Produsele naturiste, produsele bio si alimentele bio  sunt foarte utile in mentinerea unui organism sanatos si voi prezenta cateva informatii despre acest subiect dar nu pot sa scriu nimic despre tratamente naturale dupa instalarea cancerului de colon chiar daca internetul este plin de asa ceva pentru ca nu este nici moral si nici corect.
Pentru a evita aparitia cancerului de colon trebuie in primul rand sa avem grije de curatarea acestuia ca sa il mentinem sanatos. Un colon nesanatos are ca rezultate constipatia, balonarea, dureri de cap, stomac deranjat, lipsa de energie si dureri abdominale. Sanatatea noastra generala este imbunatatita atunci cand eliminam toxinele din organism. Uneori toxinele care raman in colon se infiltreaza in organism si chiar in sange provocand diferite boli. Din acest motiv este bine sa avem un colon sanatos si detoxifiat.
Alimentele nesanatoase cum sunt alimentele de tip fast-food sau supele instant provoaca un atac toxic asupra organismului nostru care pot duce si la aparitia cancerului de colon. Pentru a evita aparitia aceste boli putem sa facem cateva lucruri simple si putin costisitoare care ne pot oferi un colon sanatos si un stil de viata sanatos.
-         Trebuie sa adaugam in alimentatia noastra fibre. Mancand zilnic cat mai multe fructe si legume proaspete acestea ajuta la curatarea colonului si la imbunatatirea digestiei.
-         Trebuie sa bem zilnic cat mai multa apa. Vedeti zilnic la orice post de televiziune ca se recomanda sa consumam cat mai multa apa, minim 2 litri. Apa are un rol foarte important pentru ca mentine sistemul digestive hidratat si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
-         Curatarea colonului prin detoxifiere este foarte utila. Recomand ca acest lucru san u se realizeze cu clisme sau laxative pentru ca acestea utilizate sistematic pot avea efecte negative asupra rinichilor sau ficatului. Pentru curatarea colonului va recomand sa folositi sucuri pe baza de aloe, noni, zmeura, goji s.a.

Pentru a am prezentat cateva informatii despre detoxifierea organismului cu ajutorul aloe, goji, noni s.a. vreau sa va spun cateva cuvinte despre firma Life Care, cel mai mare distribuitor de produse bio din Romania unde gasiti la preturi moderate toate aceste produse despre care am scris in randurile anterioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu